Vrijstaande waterkoelers

De meest verkochte waterkoelers voor in kantoren of bedrijven zijn de vrijstaande waterkoelers. Het staande model van heeft heel wat voordelen.

Wat is een vrijstaande waterkoeler?

Een vrijstaande waterkoeler is een model dat geen enkele bevestiging nodig heeft alsook geen ander meubel om te functioneren. Enkel de aankoop of huur van de waterkoeler volstaat om overal te genieten van zuiver en fris drinkwater op kantoor. Deze opstelling zorgt er voor dat je de vrijstaande waterkoeler zo goed als overal in huis, kantoor of je bedrijf kan plaatsen zonder een wateraansluiting in de buurt. Enkel als je een waterkoeler met leidingwater kiest, zal je een kraantje in de buurt moeten hebben.

Offerte waterkoeler

Soorten vrijstaande waterkoelers

De tijd dat er enkel vrijstaande waterkoelers op de markt waren in de vorm van een omgekeerde bidon water met een voet, ligt al lang achter ons. Momenteel is het aanbod legio. Er zijn tegenwoordig mooie design- en moderne waterkoelers op de markt.

  • waterkoeler met opbergruimte in de voet ( onderkast )
  • strak en modern doorlopend design zodat de waterkoeler één geheel vormt
  • inox of RVS waterkoelers om te gebruiken in HCAP ruimtes

Ook past een vrijstaande waterkoeler vlot tussen enkele kasten of in een hoek van de ruimte. Let er enkel op als je gebruik maakt van een waterkoeler met bidons of flessen dat het hervullen of vervangen van de bidons zonder problemen kan gebeuren.

Vrijstaande waterkoeler kopen, waar let je op?

Voor de bestelling en aankoop van een vrijstaande waterkoeler zijn er een aantal factoren waar je rekening dient mee te houden. De afmeting van de waterkoeler zijn belangrijk om de waterkoeler te kunnen plaatsen in de ruimte die daarvoor geschikt is. Natuurlijk let je ook op de capaciteit van de waterkoeler. Voor kleine bedrijven of gezinnen is 5 liter per uur aan fris water zeker voldoende. Grote bedrijven of kantoren kiezen beter voor een vrijstaande waterkoeler met een capaciteit hoger dan 25 liter per uur.

Ook opties zoals bruisend water en heet water zijn het overwegen waard. Ze zorgen voor een waterkoeler dat nog meer gebruikt wordt. Wil je liever een vrijstaande waterkoeler huren? Kan perfect door op dezelfde criteria te letten bij je offerte-aanvraag.

Een vrijstaande waterkoeler met leidingwater of flessen?

De keuze tussen leidingwater of flessen / bidons is puur een persoonlijke keuze. Bij flessen of bidons heb je een ruimere keuze aan drinkwater ( mineraalwater, bronwater, … ) en waterkoelers op leidingwater geven een goedkopere waterprijs. Wel is het zo dat een vrijstaande waterkoeler op leidingwater minder vlot kan verplaatst worden. Dit komt door de aansluiting op het waterleidingnet.

Offerte waterkoeler

Je kiest beter voor een vrijstaande waterkoeler met flessen of bidons als er geen wateraansluiting in de buurt is en als deze af en toe dient verplaatst te worden. Zorg er ook voor dat de voet eenvoudig te verplaatsen is met maximum twee personen en dat de waterkoeler bestand is tegen een stootje. Reken op een gewicht van ongeveer 20 kg voor de waterkoeler en nog eens 10 kg voor de voet. Ze zijn beiden eenvoudig demonteerbaar dan is dit een pluspunt.

Hoeveel kost een vrijstaande waterkoeler?

Vrijstaande waterkoelers zijn er in alle prijsklassen. Je kan reeds een vrijstaande waterkoeler kopen vanaf 350 euro maar een vrijstaande waterkoeler voor 600 euro is zeker geen miskoop. De prijs van de vrijstaande waterkoeler hangt ook af van: uitvoering en design, aanwezige filtersystemen, capaciteit, bruisend water, heet water, al dan geen ijsblokjes, ....

Wij raden aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Enkel zo krijg je een idee van de vrijstaande waterkoeler die bij je bedrijf past.

Lekker gezond drinkwater bij u thuis of op kantoor?

Vergelijk hier de waterkoeler prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte