Waterkoelers voor receptieruimtes & vergaderzalen

Veel bedrijven hebben een receptie & vergaderzalen waar zowel klanten als personeelsleden passeren of plaatsnemen. In sommige gevallen is deze receptieruimte enkel een doorgang maar soms moeten personen daar ook even wachten. In beide gevallen is een waterkoeler of drinkwatersysteem een aanrader.

Waarom een waterkoeler plaatsen

Bij het binnenkomen van het bedrijf heeft je personeel graag een verfrissing. Ze hebben namelijk een zware rit of uurtje pendelen achter de rug. De mond even spoelen met een lekker glaasje fris water is dan meer dan aangenaam. Als men na een lunchpauze terug binnenkomt in het bedrijf zullen veel personeelsleden een glas water nemen net voor het werk te hervatten. Een fris glas water zorgt voor een verkwikking in het lichaam en dit zal het werkritme ten goede komen. Zeker op warme zomerdagen.

Een waterkoeler in de receptie van je bedrijf vermijdt ook dat personen een extra pauze inlassen om de dorst te lessen. Zo bespaar je belangrijke werkuren. Nog beter is als het personeel tussentijds naar de receptie komt om een glas te drinken. Dit bevordert het sociale contact binnen het bedrijf en zorgt ook voor wat beweging. Door de aanwezigheid van de receptioniste (lees controle) zal er ook geen samenscholing ontstaan aan de waterkoeler.

Offerte waterkoeler

Komen er regelmatig klanten aan de receptie dan is een waterkoeler zelfs een must have. Tijdens het wachten kunnen ze dan even poseren met een glas fris water. Kies je voor een waterkoeler met heet water dan kunnen ze zelfs opteren voor een koffie of thee. Hoe dan ook zal het wachten vlotter gaan en zullen de klanten of leveranciers het gebaar meer dan op prijs stellen. Dit is steeds in jouw voordeel tijdens de meeting of onderhandelingen.

Ook in vergaderzalen of vergaderruimtes kan de watercooler niet ontbreken. Voor, na of tijdens het vergaderen kan iedereen die dorst heeft eenvoudig zijn dorst lessen.

Bespaar via een waterkoeler

Een waterkoeler aan de receptie of vergaderzaal zorgt voor een grote kostenbesparing. Er hoeft geen personeel meer ingezet worden voor het brengen of aanvullen van drankjes. Zo kan je personeel zich richten op de taken waar ze voor ingeschakeld zijn binnen het bedrijf.

Welk model is geschikt?

 

Is er geen wateraansluiting aanwezig, en je verwacht geen verbruik dan kan je opteren voor een ( vrijstaande ) waterkoeler met flessen. Is er een wateraansluiting aanwezig en je verwacht een groot verbruik dan kan je opteren voor een waterkoeler die aangesloten worden op het waternet. Er verschillende modellen beschikbaar, wat geschikt is hangt af van het verbruik, wateraansluiting, capaciteit, plaats, budget...

  • kleine compacte waterkoeler;
  • waterkoelers met grote capaciteit;
  • design  / luxe waterkoelers in inox;
  • grote waterkoelers met onzichtbare flessen;
  • vrijstaande waterkoelers met flessen;
  • vrijstaande waterkoelers zonder flessen;
  • inbouwmodellen;
  • ...

Drinken is belangrijk

Iedereen moet elke dag minstens 1,5 liter water drinken. Door het opstellen van een zichtbare waterkoeler zullen veel personeelsleden of bezoekers enkele glaasjes water drinken (‘s morgens en ‘s middags bij het binnenkomen of ‘s avonds bij het verlaten van het bedrijf). Zo hebben ze zonder stil te staan of tijdverlies reeds 0,5 liter water gedronken. Gezond personeel brengt minder ziektekosten met zich mee.

 

Prijs waterkoeler voor receptie of vergaderzaal

Wij raden aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Enkel zo krijg je een idee van de waterkoeler die bij je bedrijf past.

Lekker gezond drinkwater bij u thuis of op kantoor?

Vergelijk hier de waterkoeler prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte