Waterkoelers voor thuis

De voordelen van een waterkoeler voor bedrijven is al langer gekend maar een waterdispenser voor thuis is een must. Wat zijn de voordelen van een waterkoeler voor een gezin of familie?

Een waterkoeler maakt plaats vrij in je koelkast

De frigo staat al snel vol met boodschappen en als je dan ook nog eens water wenst fris te houden, kom je al snel plaats te kort of begin je op zijn minst in je koelkast te puzzelen. Het regelmatig aanvullen van de koelkast met flessen water valt weg dankzij de waterkoeler.

Door het gebruik van een waterkoeler krijg je veel meer vrije ruimte in de koelkast die nuttig kan besteed worden om belangrijke etenswaren koel te houden.

Ook zal de koelkast minder geopend worden waardoor er geen koelte verloren gaat. Dit bespaart niet alleen op je je gezinsbudget maar zorgt ook voor een constante temperatuur in je frigo en dit is belangrijk omdat het bacteriegroei voorkomt.

Offerte waterkoeler

Bespaar op het gezinsbudget

Door de aankoop van een waterkoeler kan je het totale gezinsbudget doen dalen. Flessenwater kopen is namelijk niet goedkoop. Een waterkoeler op leidingwater levert dezelfde hoeveelheid fris water maar dan wel 200 keer goedkoper.

Ook als er fans van frisdrank en bruisend water zijn doe je met een waterkoeler een goede zaak. Bruisend water komt zomaar uit de tap en je kan met behulp van verschillende soorten siroop je eigen frisdrank maken. Dus ook geen restjes futloos water of frisdrank meer, je dient niks weg te gooien.

Een gezin van 4 personen dat overschakelt op leidingwater uit een waterkoeler in plaats van mineraalwater uit flessen of frisdrank, bespaart zo al snel bijna 1.000 euro per jaar.

Stimuleer je gezin om gezond te leven

Een centraal geplaatste waterkoeler stimuleert iedereen in het gezin om water te drinken. Dit is een goede zaak want we moeten minstens 1,5 liter water drinken per dag om ons lichaam in balans te houden.

Design en kleine watercoolers

Je vindt prachtige design waterkoelers op de markt die speciaal ontworpen zijn voor gezinnen of kleine groepen werknemers binnen een bedrijf. Het zijn kleine en compacte watercoolers, je dient dus zeker niet dat je met een groot model in je keuken dient te staan. Denk eerder aan een prachtige design-waterdispenser die mooi past in je keuken of living.

Er zijn modellen beschikbaar die je kan plaatsen op het aanrecht of op een tafel/kast. Liever geen waterkoeler in het zicht? Kies dan voor een inbouwmodel.

Een waterkoeler is milieuvriendelijker dan flessen water

We stelden al dat een waterkoeler vele malen goedkoper is dan water in flessen. Maar een waterkoeler is ook veel beter voor ons milieu. Door geen gebruik meer te maken van plastic flessen en bijbehorende verpakkingen houden we zelfs met één gezin kilo’s plastic uit de natuur.

Altijd fris water

Met een waterkoeler heb je steeds fris water ter beschikking. Dus ook als je ‘s nachts even opstaat of na het sporten dorstig thuiskomt.

Prijs watercooler voor thuis

Wij raden aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Enkel zo krijg je een idee van de waterkoeler die bij je past.

Lekker gezond drinkwater bij u thuis of op kantoor?

Vergelijk hier de waterkoeler prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte